Carola

Carola, Head of duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Zij heeft zich binnen Defensie gespecialiseerd in HR en voor haar eigen duurzame inzetbaarheid in de aspecten van DI & vitaliteit. Ze geeft daarin advies, workshops en trainingen en benadert elk probleem vanuit de kans die er is voor de opdrachtgever en de win-win opdrachtgever en medewerker.

Carola onderzoekt met een brede blik samen met opdrachtgevers de vele mogelijkheden om als bedrijf succesvol te blijven in de veranderende wereld. Dat kan: door te investeren in de medewerkers en in een andere manier van kijken naar werk.

Carola Linschooten

Een verkenning en bewustmakingsfase laat Carola graag volgen door verschillende interventies waarmee organisaties daadwerkelijk tot actie over kunnen gaan.

Specialismen

  • Hoe kunnen we de vitaliteit van ons bedrijf verhogen?
  • Hoe richten we onze organisatie zo in dat mensen zich volop kunnen ontwikkelen?
  • Hoe versterken we de veerkracht van mensen zodat zij hun eigen werk en loopbaan kunnen sturen en daardoor duurzaam inzetbaar zijn?
  • Hoe versterken we de gespreksvaardigheden van onze leidinggevenden en medewerkers?
  • Kun je voor ons een lezing, masterclass, training of workshop verzorgen over duurzame inzetbaarheid of iets wat daaraan raakt (nieuwe manier van leidinggeven, verbreding door jobcrafting)?