That's life

That’s Life

 

That's life

Werken is leven. En hoe we morgen werken en leven is niet te voorspellen. Daarom kan je niet één dimensionaal kijken naar betrokkenheid van medewerkers en duurzame inzetbaarheid. De invloeden zijn divers en beïnvloeden elkaar. Maar daar liggen wel de kansen. Daarom is de lange termijn zo belangrijk voor Autem. 

Alles staat met elkaar in verbinding

Maar vaak weet men niet hóe je de verbinding legt tussen gelukkige medewerkers en het werk binnen de organisatie. Waar worden ze door beïnvloed?

Ook het gebied tussen werk en privé wordt steeds grijzer: medewerkers nemen hun privé-perikelen vaker mee naar het werk, terwijl ze thuis vaak last hebben van de stress op het werk.

Omdat we tegenwoordig 24 uur per dag bereikbaar zijn, is het een logisch gevolg dat werk en privé vaker samensmelten. We werken op deze manier indirect langer door. Daarnaast krijgen we via social media van alles te verwerken en worden vaker geconfronteerd met een competitieve arbeidsmarkt.

In dit doolhof van invloeden brengt Autem inzicht en weet het de structuren en samenwerkingen te verbinden en versterken voor betrokken en gelukkige medewerkers.

Autem zorgt met een gepersonaliseerde aanpak voor betrokkenheid, hogere productiviteit en minder verzuim. Door gelukkigere werknemers betere resultaten voor het bedrijf. Hoe? Lees meer over onze succesvolle aanpak!